BRUIDVISAGIE

De mooiste dag van je leven. De dag dat je er extra mooi en bijzonder uit wilt zien.
Nou dan ben je bij mij aan het juiste adres! Je kunt een prachtige bruidsmake-up bij mij verwachten, Die helemaal bij jouw past. Het is ook mogelijk om je bruidskapsel bij mij te boeken. Alles is mogelijk, losse krullen, alles opgestoken of half opgestoken. Dit kan natuurlijk allemaal in overleg met jouw.

Ben je opzoek naar een fotograaf? Dat kan ook bij mij, ik werk samen met een goed team.

Proefsessie bruids make-up
We plannen ongeveer 3 weken voor je bruiloft een datum in voor je proef make up. Tijdens de proefsessie bespreken we uitvoerig jouw verwachtingen en wensen door. We gaan samen naar je jurk, kleur van het boeket en sieraden kijken zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen. Visagie op maat! We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent! De proefsessie neemt maximaal 3 uur in beslag.

Trouwdag
Op je trouwdag ben ik er ruim op tijd op de gewenste locatie of bij je
thuis. Je make up verzorg ik als we tijdens de proefsessie hebben doorgenomen. We nemen ruim de tijd. Geen stress op deze bijzondere dag! Ook is het mogelijk om bruidsmeisjes/gasten/vriendin(en)op te maken.

bruidsmake-up arrangement € 125

  • Proefmake up ongeveer 3 weken van te voren
  • bruidsmake-up op de dag zelf

Touch up € 60

Wil je jouw make up van overdag weer even netjes bijgewerkt hebben Of wil je er een ander look dan overdag. Dan kan je voor een touch up kiezen. Met een touch up zie je de hele dag er tip top uit. Dus je hoeft je de hele dag geen Zorgen te maken over je make up. Een touch up kan naar wens bij geboekt worden.

Prijzen

Make up voor bruids meisjes/gast € 25,-
Nep wimpers € 7,-

Alle tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,25 per kilometer.